top of page

VASTAUKSIA KYSYMYKSIIN

 • Sisällönhallinta: Miten näyttöjen sisältöä hallitaan? Voimmeko laittaa esim. tiedon tarjouksesta näytölle etänä? Saadaanko ruokalistat automaattisesti näytölle nettisivuiltamme?
  inBliss järjestelmä on pilvipalvelu eli kaikkien näyttöjen sisältöjä hallitaan helppokäyttöisellä selaimessa olevalla käyttöliittymällä ihan mistä tahansa, joko ravintolasta tai etänä. Ravintolan henkilöstö voi joko itse hallita sisältöä tai inBliss tarjoaa pääkäyttäjäpalvelun eli hoitaa sisällönhallinnan ravintolan puolesta. Tarvittaessa inBliss voi tarjota integraation, jolla esim. ruokalistat siirretään automaattisesti näytöille halutusta lähteestä, kuten ravintolan nettisivuilta. Integraatioon tehdään aina tapauskohtainen työmääräarvio ja tarjous.
 • Kuvat ja videot: Minkälaista sisältöä näytöillä voidaan esittää – käyvätkö sekä kuvat että videot ?
  Näytöillä voidaan esittää lähes mitä tahansa sisältöä; kuvia, videoita ja haluttuja teksti-ilmoituksia, ruokalistoja ja hinnastoja ym. Sisällöt voidaan järjestää playlisteiksi ja ajastaa haluttuun rytmiin. Yhdellä näytöllä voi olla myös samaan aikaan useampaa sisältöä. Myös vaihtuvat ajankohtaiset yleissisällöt ovat mahdollisia ja toimivat hyvin esim. ikkunanäytöissä kiinnostuksen herättäjinä ohikulkijoille. Ajankohtaisia sisältöjä voivat olla vaikka vaihtuvat uutisotsikot näytön alareunassa, säätiedotus näytön nurkassa tai ohikulkevien bussien aikataulut yhdessä reunassa.
 • Huolto ja ylläpito: Miten toimitaan ongelmatilanteissa tai jos esim. sijainen ei tiedä, miten sisältöä hallitaan?"
  inBliss tarjoaa kohteeseen aina edullisen huolto- ja ylläpitosopimuksen. Sen puitteissa ravintolan käytössä on inBliss Help Desk, johon saa yhteyden soittamalla tai sähköpostilla. inBliss huolto- ja ylläpitotiimi kouluttaa alussa henkilöstön järjestelmän käyttöön, auttaa tarvittaessa sisältöjen hallinnassa ja auttaa aina ongelmatilanteissa ja kysymyksissä. inBliss pitää huolen pilvipalvelussa olevan järjestelmän toimintavalmiudesta. Näytöt ovat pitkäkestoisia ammattinäyttöjä, joissa on vuosien takuu. Jos niihin tulee vikaantuminen, inBliss huoltotiimi huolehtii näytön korjaamiseen tai vaihtoon saattamisen.
 • Kun tilaamme järjestelmän ja näytöt, miten pääsemme alkuun? Saamme asennuksetkin inBlissistä?"
  Kyllä, inBliss on kokenut suomalainen One-stop-Shop ja tarjoamme aina kokonaisratkaisun, johon kuuluu ihan kaikki tarvittava: jokaiseen kohteeseen tehtävä suunnittelma, näytöt, järjestelmä, laiteasennukset ja järjestelmän saattaminen aloitusvalmiiksi sekä henkilöstön kouluttaminen ja myöhemmin tarvittavat päivitykset ja huolto- ja ylläpito.

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Kiitos yhteydenotosta!

YHTEYSTIEDOT

+358 50 512 084 

sales@inbliss.fi

Itäkatu 1-5, 00930 Helsinki

bottom of page