top of page

inBliss kohteet - Ravintolat

Mandeli

Aviabulevardin Business Parkin ravintola Mandelissa monipuolisen ja vaihtuvan sisällön hallinta inBliss catering-järjestelmällä. Esitysympäristönä lasiseinään integroidut ravintolanäytöt ja ruokalistat business parkin aulanäytöillä.

Mandeli Aviabulevardi

BAD Sörnainen

BAD Sörnäisessä esitysympäristönä koteloidut näytöt kassa-alueella seinällä sekä ruokailutilassa kattokiinnityksellä. Näyttöjen hallinta inBliss järjestelmällä.

BAD lounas

GrillZilla

Ravintolan ruokainfot esitellään tyylikkäästi ja persoonallisesti kohteeseen suunnitelluilla Kassa-alueen inBliss ravintolanäytöt sekä vapaastiseisova inBliss infokeskus. Liikuteltava infokeskus on helppoa sijoittaa parhaaseen kohtaan. 

GrillZilla Herttoniemi

PIHKA Sompa 

Kalasataman Kampuksen tyylikkään lounasravintolan info- ja menunäytöt, koteloidut tabletit linjastoissa sekä kassa- ja tiskinäytöt. Neuvottelutilojen tarjoilujen vaivattomaan hallintaan catering-järjestelmä.

Pihka Sompa

PIHKA Meclu

Ravintolan info- ja menunäytöt, koteloidut tabletit linjastoissa sekä kassa- ja tiskinäytöt. Neuvottelutilojen tarjoilujen vaivattomaan hallintaan catering-järjestelmä.

Meclu BP

Sodexo

Ravintola- ja infonäyttöjä sekä kokoustilojen näyttöratkaisut ja ovenpielinäytöt. Ravintolanäyttöjen sisällönhallintajärjestelmä catering-integraatiolla.

stella bp.jpg

BAD Säteri

BAD Säterissä esitysympäristönä koteloidut padit pöydillä ja linjastoissa, infonäytöt seinillä sekä kassa- ja tiskinäytöt. Näyttöjen hallinta inBliss järjestelmällä.

BAD Säteri

Dylan

Suuret sisustukseen sopivat ja kustomoidusti kehystetyt näytöt esittävät lounaslistan hintoineen ja ruokavalioinfoineen selkeästi jo ennen kassa-aluetta, mikä helpottaa tilaamista ja nopeuttaa jonoja lounasaikaan.

Dylan lounas

Antell

Infonäyttöja tunnelma- ja menusisällöillä. Kabinettitilojen kehystettyjä näyttöjä palaverisisällöille ja inBliss elokuvasisällöille

Arkadia Antell

PIHKA Kasarmi21

inBliss ravintolajärjesjestelmä osana kohteen ravintolanäyttökokonaisuutta. Näyttöratkaisut integroitu linjastokalusteisiin sisustukseen sopivilla materiaaleilla ja väreillä.

kasarmi 21 Pihka

Palmia Kaupunkiympäristötalo

inBliss ratkaisut osana kohteen ravintolanäyttökokonaisuutta. Seisova suuri infonäyttö, seinäasenteiset infonäytöt sekä sisustukseen integroidut linjastonäytöt.

Palmia Kaupunkiympäristötalo

HaagaHelia Perho

Kustomoitu ratkaisu, jossa näyttöä ohjataan elekäyttöliittymällä. Näytöiltä voidaan katsoa tunnelmasisältljä tai seurata keittiön ruoan valmistumista näytöltä. Ratkaisu integroitu tilan sisustukseen.

HaagaHelia Perho
bottom of page