top of page

inBliss on tunnettu laadukkaista ja innovatiivisista järjestelmä- ja näyttöratkaisuista sekä palvelun korkeasta tasosta ja asioinnin vaivattomuudesta. Olemme kehittäneet konseptin ravintoloille yhdessä ravintoloitsijoiden kanssa - juuri teidän tarpeisiinne. inBliss ratkaisu koostuu visuaalisista ja tyylikkäistä näyttöratkaisuista sekä markkinoiden helppokäyttöisimmästä järjestelmästä.

inBliss ravintolanäyttöratkaisut

inBliss Ravintolanäytöt helpottavat asiointia, nopeuttavat jonoja ja lisäävät houkuttelevuutta. Menu, erikoisruokavaliot ja hinnat voidaan esittää selkeästi ja oikeissa kohdissa. Ruoan vaihtuessa tai loppuessa käy näyttöjen päivittäminenkin muutamalla klikkauksella selaimesta.
 
Näyttöjen ilme tehdään ravintolan sisustukseen ja tunnelmaan sopivaksi. Koska haluamme tarjota rakennuksen jokaiseen kohtaan parhaan mahdollisen inBliss-ratkaisun, olemme räätälöineet omat näyttöratkaisu myös ravintola-altaiden sisältöjen ja ruokavaliotunnistusten esittämiselle.

Näyttöratkaisut kehystetään Suomessa ja USA:ssa patentoidulla inBliss Frame™kehystyksellä, joka edustaa tyylikkään minimalistista designia. Myös räätälöidyt ratkaisut onnistuvat ammattitaidolla oman rakennepiirtäjämme avulla. Näytön kotelointi lisää visuaalisuuden lisäksi näytön käyttöikää vähentäen kustannuksia sekä hiilijalanjälkeä.

inBliss ravintolanäyttö

inBliss ravintolanäyttöjen sisällönhallintajärjestelmä

inBliss järjestelmän ravintoloiden käyttöön toteutetut ominaisuudet on kehitetty yhdessä ravintolahenkilöstön kanssa. Koska ravintoloissa työ on usein hektistä, ei ylimääräisiä resursseja ole käytettävissä monimutkaiseen sisällönhallintaan. Siksi ravintolanäyttöjen sisällönhallintajärjestelmässä on huomioitu joustavasti ravintoloiden tärkeimmät tarpeet. Ruokalistojen ja hintatietojen päivittäminen sujuu muutamalla klikkauksella, listat voidaan tehdä samanaikaisesti suomeksi ja englanniksi - ja näyttöjen sisällöt voidaan järjestää ja ajastaa halutusti.

 

Ruokalistojen ja hintatietojen päivittäminen sujuu muutamalla klikkauksella. Menut voidaan tehdä samalla suomeksi ja englanniksi. Näyttöjen sisällötkin voidaan järjestää ja ajastaa halutusti.

 

Ravintolatuotteiden selkeä ja houkutteleva esittely on tärkeää. Näyttöjen sisällöt voidaan toteuttaa heposti kuvina, teksteinä ja videoina järjestelmän tyylikkäillä peruspohjilla. Toisaalta myös yksilölliset ulkoasut ja ratkaisut ovat mahdollisia. inBlissin oma huolto- ja ylläpitotiimi auttaa näyttösisältöjen luomisissa sekä jatkossa kaikissa mahdollisissa ongelmatilanteissa.

 

inBliss All in One -järjestelmässä on myös muita moniin ravintoloihin sopivia ominaisuuksia. Tässä niistä pari esimerkkiä: Kassalle voidaan asettaa tyylikäs koteloitu pikkunäyttö, inBliss Info Tab. Sille naputellaan selaimella sekunneissa ajastettuja viestejä, joissa kerrotaan vaikka hetkellisistä tarjoustuotteista tai ”Palaan pian” -viestillä tauosta ja palaamisajasta.

 

Moni ravintola hallinnoi myös kokoustiloja. inBliss Tilavaraus- ja Catering-sovellukset selaimessa ja mobiiliapplikaatioissa sisältävät monipuoliset ja kattavat ominaisuudet sekä tilavarausten että tarjoilujen hallintaan, niin asiakkaille kuin ravintolallekin. 

inBliss sisällönhallintajärjestelmä
Näytöt
Järjestelmä
bottom of page